Четвер, 28.03.2024, 19:18

Чувак.at.ua

Логін:
Пароль:
Статистика

Головна » 2009 » Грудень » 21 » В Австралії побудують «секс-потяг»
12:56
В Австралії побудують «секс-потяг»
В австралійському місті Перт з'явився перший у своєму роді атракціон, що отримав назву «секс-потягу», або Sexpo. В основу покладено більш традиційний «поїзд жаху», який проїжджав через підземелля.
 
Замість скелетів, що падають на пасажирів маленьких відкритих вагончиків, привидів, вампірів і тому подібних персонажів, відвідувачі Sexpo стануть свідками різних сексуальних сцен. Однією з них є реконструкція події 1993 року, коли американка Лорена Боббіт відрізала своєму чоловікові статевий орган.
 
Поїздка на «секс-поїзді» триває приблизно 2 хвилини. Автор ідеї Девід Росс повідомив, що не побоюється, що відвідувачі атракціону захочуть відтворити будинки деякі з оглянутих сцен, в тому числі, інцидент з Боббіт.
 
«Якщо хто-небудь визнає побачене реальними речами, які їм слід проробляти вдома, то він дуже помиляється. Я б радив йому запастится почуттям гумору. Це все не більше ніж розважальний атракціон», - заявив Росс.
 
Крім «секс-потягу», учасником заходів у рамках Club X Sexpo стане Тим Петч, який малює картини за допомогою свого статевого органу. Відвідувачі зможуть ознайомитися з низкою його праць, в тому числі, портретами прем'єр-міністра Австралії Джона Говарда і лідера опозиції Кім Бізлі.
 
Організатори очікують візиту 35 тисяч відвідувачів в Перт. Якщо їхні сподівання виправдаються, то Перт стане самим «Сексуальним містом Австралії», випередивши Брісбейн, сподіваються автори проекту.
 
По матеріалам Newsru.com
Категорія: Це цікаво | Переглядів: 806 | Додав: chuvak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]