Середа, 15.05.2024, 19:59

Чувак.at.ua

Логін:
Пароль:
Статистика

Головна » 2009 » Липень » 31 » Що наші політики думають про Чупакабру:
11:36
Що наші політики думають про Чупакабру:
Ю. Тимошенко: "Звичайно я знаю про цю ситуацію у львівській області, скажу навіть більше, саме поява цієї істоти так негативно вплинула на проведення системних реформ у економіці. Люди бояться виходити на вулицю, працювати. На жаль, через цю ситуацію ми втратили 50 відсотків валового продукту, але поки я буду премєром - зарплати будуть виплачуватись"

В. Ющенко: "Ця істота відображення подій у ВР, і я думаю якщо розпустити парламент все стане на свої місця і цей монстр зникне. На щастя, любі друзі, жодна бджола поки що не постраждала...."

В. Янукович: "Ну що сказать, не дивно що ця ситуація виникла у львовській області, адже поки данбаський регіон працює і видобуває вугілля, львовскій регіон віддихає. Підозріваю, що істота охотиться тільки на худобу україномовних гасподарів, тому введення російської мови в ранг державної, і виведення української з того рангу, вирішить цю праблему"

В. Литвин: "Ми готові стати посередником вирішення цієї проблеми, якщо нас запросять в ранзі повноправного партнера."

Н. Вітренко: "Єто всьо проіскі капіталістіческого рєжима і нашего сатруднічєства с НАТА. У мєня єсть інфармація что єта салдати-мутанти вражескіх войск. НАТА геть! НАТА геть!"

А. Садовий: "Жахливо, Чупакабра зїла проект стадіону до Євро 2012"

Категорія: Просто гумор | Переглядів: 807 | Додав: chuvak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]