П`ятниця, 03.05.2024, 17:22

Чувак.at.ua

Логін:
Пароль:
Статистика

Головна » 2009 » Вересень » 17 » І смішно, і грішно
09:48
І смішно, і грішно

У провінції Моробе Папуа-Нової Гвінеї з'явився культ, прибічники якого повинні займатися сексом у громадських місцях, за що їм обіцяють багатий урожай бананів.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, лідер секти запевни своїх послідовників, що за кожен статевий акт на публіці кількість призових бананів зросте вдесятеро.
 
Сектанти вдавалися до плотських розрад протягом чотирьох місяців і під загрозою насилля примушували інших місцевих мешканців займатися тим самим.
 
Про діяльність секти поліції повідомив голова суду одного з селищ, що просидів в полоні у лідера культу чотири місяці. Днями йому удалося втекти з табору сектантів. За словами потерпілого, люди повірили сектантам від відчаю, оскільки вважають, що уряду нема діла до їх проблем. Правоохоронні органи обіцяли виїхати в поселення сектантів і заарештувати порушників закону.

До речі
В серпні в Австралії була заснована Сексуальна політична партія. Приводом для організації партії стало прийняте рішення австралійського уряду ввести в країні обов'язкові обмеження на доступ до Інтернет-ресурсів, що висвітлюють сексуальну тематику.
 
We're serious about sex - девіз австралійської партії, яка, окрім всього іншого, вимагає продавати "Віагру" на пільгових умовах.
 
Австралійський центрвиборчком 8 серпня зареєстрував нову політичну партію Australian Sex Party - Австралійська сексуальна партія. Про це повідомляє видання The Sydney Morning Herald.

Сексуальна партія була заснована в Австралії ще в листопаді 2008 року, проте процес її реєстрації затягнувся. Як пояснила лідер політичного об'єднання Фіона Паттен (Fiona Patten), багато хто був невдоволений появою Сексуальної партії і виступали проти її затвердження ЦВК.
 
Паттен також розповіла, що вона має намір балотуватися від Сексуальної партії в австралійський сенат на наступних виборах, які відбудуться до 16 квітня 2011 року. Про шанси попасти в число 76 сенаторів, жінка міркувати не стала.
 
Девізом Австралійської сексуальної партії є фраза "Ми відносимося до сексу серйозно" (We're serious about sex).
 
Члени партії, окрім іншого, виступають за відкрите обговорення питань, що стосуються сексуальних стосунків, введення обов'язкової сексуальної освіти в австралійських школах, а також за включення "Віагри" в список пільгового лікарського забезпечення.
 
Категорія: Це цікаво | Переглядів: 812 | Додав: chuvak | Теги: банани | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]