Вівторок, 30.04.2024, 19:04

Чувак.at.ua

Логін:
Пароль:
Статистика

Головна » 2009 » Жовтень » 2 » Історія і мораль
10:59
Історія і мораль
Розповідь:
Я був щасливий! Я зустрічався з подругою цілий рік і в кінці ми вирішили одружитися. Батьки допомагали нам будь-якими шляхами, друзі нас підтримували. А подруга? Подруга була просто казка! Єдина річ, яка мене бентежила - це її молодша сестра. Їй було 20 років, і вона вдягала міні-спідниці і обтягуючі маєчки з великими вирізами. Вона завжди нахилялася, коли була біля мене, і демонструвала свої трусики. Я впевнений, що це була не випадковість, оскільки вона не робила такого більше ні перед ким.
 
Одного прекрасного дня її сестра подзвонила мені і попросила, щоб я прийшов і подивився на весільні запрошення. Коли я прийшов, вона була одна. Вона мені сказала, що скоро я буду одружений, але у неї є відчуття і бажання до мене, які вона не в силах подолати. Вона сказала, що хоче зайнятися любов'ю зі мною тільки один раз, перш ніж я одружуся. Я був жахливо здивований і не знав, що відповісти.

Вона сказала: "Я піднімаюся нагору, а ти, якщо хочеш, просто піднімися до мене, і візьми мене". Я був шокований. Я застиг у подиві, поки вона підіймалася по сходинках. Коли вона піднялася вгору, вона зняла трусики і кинула їх мені. Я постояв трохи, потім розвернувся і попрямував навпростець до вхідних дверей. Відкрив двері, вийшов з дому і попрямував до своєї машини. Мій майбутній тесть стояв на вулиці, із сльозами на очах він мене обійняв і сказав: "Ми дуже раді, що ти пройшов наш маленький Тестик. Тепер ми точно знаємо, що немає більш відповідального мужщіни для нашої дочки! Ласкаво просимо в нашу сім'ю!"
 
Мораль розповіді: Завжди залишай презервативи в машині ...
Категорія: Історії | Переглядів: 774 | Додав: chuvak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]