П`ятниця, 03.05.2024, 01:55

Чувак.at.ua

Логін:
Пароль:
Статистика

Головна » 2010 » Лютий » 18 » Захоплення літаків ... в кінематографі
13:13
Захоплення літаків ... в кінематографі
1. У захопленому літаку завжди виявляється герой. Зазвичай це алкаш - колишній спеціальний агент, який втратив всю сім'ю з вини негідника, який саме зараз захопив літак. Цей агент під час захоплення звичайно какає в непримітному місці, і залишається непоміченим.

2. Командира корабля як правило вбивають після запитання "Хто тут головний?". Цілі покоління командирів кораблів були застрелені, так і не зумівши запам'ятати відповіді на це питання.

3. Як правило, серед терористів є жінка, коханка головного терориста, яка спершу довго б'є героя ногами, руками й навіть сиськами, після чого той, нарешті, вирубує її прямим ударом в ніс.

4. Літак рано чи пізно розгерметизується. Зазвичай це відбувається через постріл, але нерідко відкриваються і двері. Герой і головний терорист довго б'ються біля відчинених дверей. Деколи це займає близько півгодини, а це досить довго в розгерметизованому салоні. Нарешті герой б'є вховившогося за двері терориста по яйцях, після чого той з криком: "Та будь ти проклятий!" відлітає в далечінь.

5. Перш за все герой просить, щоб відкликали винищувачі, пілоти яких вже пестять великими пальцями гашетки. Після чого в штабі з надзвичайних ситуацій всі радісно кричать, плещуть у долоні і обіймаються. "Ти зробив це, сучий ти син", - говорить головний керівник, зриваючи змокрілу краватку.

6. До цього часу всі пілоти (в т.ч. і терористи) зазвичай мертві. Герой сідає за штурвал і за допомогою підказок, добрих порад, побажань та інтуїції садить лайнер.

7. Все закінчується гарячим поцілунком врятованої стюардеси. Героя відновлюють на службі, він забуває всі свої біди, кидає бухати, і всім настає повне щастя.
 
Категорія: Просто гумор | Переглядів: 692 | Додав: chuvak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]