Четвер, 25.04.2024, 13:41

Чувак.at.ua

Логін:
Пароль:
Статистика

Головна » 2010 » Квітень » 10 » Лицарський турнір
23:10
Лицарський турнір
Є у мене молодший брат. Двоюрідний, але його часто привозили до нас, а то і надовго залишали жити, так що спілкувалися ми чимало. Природно, грали по малолітству у всяку нісенітницю. Наприклад, в лицарський турнір.
 
Одягали на голови каструлі замість шоломів, в руки брали палиці і кришки від тих же каструль і лупцювали одне одного, тільки дзвін стояв...
 
Одного разу, коли ми вже були дорослими мужиками, дзвонить мені брат по телефону, сумний такий. Я, мовляв, тут поруч опинився і зараз зайду - настрій паршиве, негаразди різні, загалом, поспілкуватися хочеться.
 
Знаючи, що він з'явиться буквально у найближчі хвилини три, починаю швиденько придумувати, як би це мені йому одразу ж і різко настрій підняти. І додумую: дістаю каструлю, надягаю собі на розумну голову, в руку беру кришку, в іншу - якусь палицю. Ось зараз він увійде, раптом побачить мене в такому безглуздому вбранні, згадає наше дитинство, "лицарські турніри", посміємося - тут йому й полегшає.
 
І ось лунає дзвінок. Відкриваю двері навстіж - рот до вух, на довбешці каструля, в руках кришка і палиця. А це сусідка, за сіллю прийшла...
 
 
Категорія: Історії | Переглядів: 694 | Додав: chuvak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]