П`ятниця, 29.03.2024, 01:19

Чувак.at.ua

Логін:
Пароль:
Статистика

Головна » 2010 » Січень » 12 » ПРЕМІЯ ДАРВІНА: Переможці-2009! +Українські аналоги :) +відео)
12:10
ПРЕМІЯ ДАРВІНА: Переможці-2009! +Українські аналоги :) +відео)
Премію Дарвіна 2009 року присудили двом грабіжникам банку, які підірвали самі себе, намагаючись відкрити банкомат. Бельгійці використали стільки вибухівки, щоб дістатися до грошей, що знищили не тільки банкомат, але й цілу будівлю банку. Коли на місце подій прибула поліція, вона виявила одного з грабіжників з сильними травмами голови й доправила його до лікарні, не він невдовзі й помер. Слідчі спершу подумали, що його співучасник якось втік, але його тіло було викопано з-під уламків через 12 годин.
 
Венді Норткатт, засновник щорічної премії, оголосила цих двох лауреатами Премії Дарвіна-2009, яку присуджують тим, хто "найбільше долучився до покращення генофонду людства, позбавивши його власних генів".
 
Грабіжники ледь випередили свого головного суперника - Шона Мотеро, який застряг у пробці у Флориді, коли йому довелося відповісти на поклик природи. Оскільки туалету поблизу не було, він вийшов із машини й перестрибнув через бетонну стіну хайвею, щоб знайти більш усамітнене місце. На жаль, 30-літній чоловік забув, що він перебуває на мості, впав з висоти 20 метрів і загинув. Організатори нагороди сказали, що в природі слід "спочатку дивитись, а потім пісяти".
 
А на третьому місці - перша в історії жінка, яку номінували на цю нагороду (чоловіки частіше виявляються абсолютними бовдурами). Розанна Тіппетт заїхала своїм мопедом у ріку під час повені, не зважаючи на застережні знаки. Втім, її врятувала поліція. Але ж ви знаєте, що на премію Дарвіна номінують лише посмертно і лише тих, хто не залишив нащадків. Розанна, після того, як її врятували, знову стрибнула в річці, намагаючись дістати мопед, і потонула.
 

Дивіться також: Кілька український прецедентів, які поки що не заслужили премію Дарвіна
 

 
 

 Цікавий ресурс по темі - www.darwin.at.ua 
Категорія: Це цікаво | Переглядів: 947 | Додав: chuvak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]