Вівторок, 14.05.2024, 09:25

Чувак.at.ua

Логін:
Пароль:
Статистика

Головна » 2010 » Лютий » 14 » Приколи
19:26
Приколи
Жінка годує немовля груддю, поруч інша дитина сидить на горщику і смикає її за спідницю. У кутку реве третя дитина, яка обкакалася. На дивані — п’яний чоловік, навколо — гори немитого посуду і брудного одягу. Вільною рукою жінка набирає телефон самотньої подруги. Та лежить у ванні в ароматній піні, в руці — мобільний телефон, на обличчі — маска. Багатодітна мати: «Ой, Машко! Як уявлю, як ти там одна–однісінька, серце кров’ю обливається».
* * *
Найстрашніші жінки — це жінки–вампіри. Вони не бачать свого відображення в дзеркалі і тому фарбуються за порадою кращої подруги.
* * *
Оголошення в газеті: «Продається красива весільна сукня без рукавів, біла, розмір 46, фата додається. Була надіта один раз, помилково».
* * *
Якщо ви приїхали з відрядження, а квартира чисто прибрана, діти роблять уроки, дружина готує, теща плете, а собака спокійно спить на своєму місці — вони таки зламали ваш комп’ютер!
* * *
Останкінська телевежа — шприц для ідеологічних ін’єкцій.
* * *
Шириться економічний обмін між Росією та Францією. Французи надіслали росіянам парфумерію, яку можна пити, а ті їм — горілку, від якої тіні під очима.
* * *
Дід і баба самі в хаті:
— Що ти, діду, все мовчиш, розказав би щось...
— Та що тобі розказувати, ти ж глуха як пень.
— Цікава історія, і що ж було з ними далі?
 
Категорія: Анекдотики | Переглядів: 637 | Додав: chuvak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]